KNAAP RTD

Waarom Scooter 070:

Exclusieve Vespa’s scooters
Scooters direct leverbaar
Bezorging door heel Nederland
Officieel Dealer & Prime Service
Uitgebreide showroom
Vakkundige monteurs
Vertrouwd adres sinds 2012
Haal- en brengservice
RDW erkend – expertise & herstel

 3.399,00

De KNAAP RTD-fiets is ontworpen voor comfortabele ritten met je partner in crime. Je kunt niet verkeerd gaan met de ideale wingman als Fatbike. Zowel on- als off-road is dit de ideale fiets om mee rond te crossen. Net als de AMS haalt deze elektrische Fatbike snelheden tot 25 kilometer per uur. Het verschil zit hem in het frame van de RTD. Hier zit een extra middenvering en voorvorkvering, zodat alle trillingen op je pad worden geabsorbeerd. Klaar voor een wandeling op je Fatbike? De RTD is daar ideaal voor.

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Waarom Scooter 070:

Exclusieve Vespa’s scooters
Scooters direct leverbaar
Bezorging door heel Nederland
Officieel Dealer & Prime Service
Uitgebreide showroom
Vakkundige monteurs
Vertrouwd adres sinds 2012
Haal- en brengservice
RDW erkend – expertise & herstel

KNAAP RTD, een elektrische Fatbike, wie kent het inmiddels niet? Bij KNAAP koop je niet alleen gemak, maar ook een vibe. Cruisen naar je werk, dat feestje aan de andere kant van de stad of gewoon je stad verkennen. Met KNAAP kan het allemaal. Op deze fiets heb je geen rijbewijs, helm en verzekering nodig. Onze KNAAP-fietsen hebben een maximaal vermogen van 250 watt en een maximumsnelheid van 25 km/u op de openbare weg. Er is geen leeftijdsbeperking dus het is echt een fiets voor iedereen. Ben je klaar om te schitteren op je nieuwe KNAAP Fatbike?

KNAAP RTD
Onze KNAAP RTD-fiets is ontworpen voor comfortabele ritten met je partner in crime. Je kunt niet verkeerd gaan met de ideale wingman als Fatbike. Zowel on- als off-road is dit de ideale fiets om mee rond te crossen. Net als de AMS haalt deze elektrische Fatbike snelheden tot 25 kilometer per uur. Het verschil zit hem in het frame van de RTD. Hier zit een extra middenvering en voorvorkvering, zodat alle trillingen op je pad worden geabsorbeerd. Klaar voor een wandeling op je Fatbike? De RTD is daar ideaal voor.

  • Frame: Aluminium
  • Motor: 36V 250W Achteraandrijving
  • Batterij: 36V 21Ah Samsung Lithium-ion
  • Lader: 36V 3A
  • Display: LCD met verlichting (batterij-indicator, snelheidsmeter en kilometerteller)
  • Hydraulisch remsysteem: Tektro hydraulische schijfremmen
  • Schakelen: Shimano, 7 versnellingen
  • Snelheid: 25km/h
  • Actieradius: tot 140 km op een volle accu
Artikelnummer: KNAAP RTD

Gerelateerde producten

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie